Meillä siis kävellään :) Ei kovaa, ei pitkiä matkoja, eikä aina neljällä jalalla, mutta yritys on kova ja kävelyksi sitä on kutsuttava.

Muutenkin sujuu hienosti, helteistä huolimatta. Meille ei onneksi aurinko paista, joten kotona on miellyttävän vilpoisaa. Aika kuluu edelleen suurelta osin nukkuessa ja syödessä, vaikka liikuntaa harrastetaankin enenevissä määrin. Pennut ovat kasvaneet hurjasti eikä vaakakuppi meinaa enää riittää. Vielä on punnituksia suoritettu päivittäin, ja alla tuloksia. Teknisistä ongelmista johtuen ihan viimeisimmät luvut eivät ole mukana. Samoista teknisistä syistä johtuu, ettei uusia kuvatuksia ole saatu vieläkään ilmoille :( Tietokone päätti irtisanoa itsensä, ja nyt sitten koitetaan tovi pärjätä sillä mitä käytettävissä on.

Kyläilijoitä on jo käynyt jokunen, tässä vaiheessa tosin pääasiassa laatikon reunalta katselemassa. Eipä noista vielä suoranaisesti iloa ole, eikä niistä paljoa näekään. Mutta onhan se suloisia, pakko se on myöntää :) Viikonlopun jälkeen alkaa virallisesti kyläilykausi, eli tervetuloa!