Aika kuluu hurjaa vauhtia ja ankanpoikaset ovat jo saavuttaneet huikean kolmen viikoa iän. Kyläilijöitä on käynyt kovasti, erityisesti Aida & Dia kiittävät tästä. Ziaa eivät pentujen ihastelijat haittaa vähääkään, päinvastoin :) Tervetuloa siis edelleen!

Teknisten ongelmien vuoksi on uusien kuvien nettiin asti saaminen tuottanut kiviseinän kokoisia ongelmia. Tässä kuitenkin muutama tuore passikuva sekä kriittiset mitat synttärisankareista.

Tupu 1355 g


Hupu 1380 g


Liinu 1265 g


Tiinu 1350 g


Lupu 1285 g

 

Pari päivää sitten pennut muuttivat pentuhuoneesta olohuoneeseen ja reviiriä on laajennettu pentulaatikon ulkopuolelle. Vauhtia riittää, ne pienet hetket kun pennut ovat hereillä. Viimeisen vuorokauden-parin aikana ovat oppineet leikkimään. Välillä on menossa jo melkoisia paineja sekä keskenään että lelujen kanssa. Kynsiä on leikattu jo muutamaan otteeseen, ja ensimmäinen madotuskin koettu. Ensi viikolla ryhdytään maistelemaan isojen koirien ruokia mamman maitobaarin lisäksi. Mielenkiintoa on jo ollut, joten Zia on siirtynyt ruokailemaan pentuaitauksen ulkopuolelle jotta vältytään omatoiielta ruokavalionvaihdokselta.

Erityisempiä eroja ei pentujen välillä vielä ole lukuunottamatta muutamia omia hassuja tapoja. Hupun bravuuri on tunkea itsensä emän tai ihmisen ja seinän väliin ja huutaa. Samaan koloon tungetaan sitten huutamaan uudestaan ja uudestaan, ihan niin monta kertaa kuin pipanan jaksaa kaivaa kolosta ulos. Tiinu tykkää myös ilahduttaa ihmisiä kovalla ja kuuluvalla äänellään, etenkin kun on tylsää. Saas nähdä mikä meteli täällä on parin viikon kuluttua, omaa tahtoa ja touhua tuntuu porukassa riittävän. Kärsivällisyyttä naapurit ;)